Uitmarkt 8 november 2020!

Wil jij weten hoe het nou écht is om een Theater in de Kamer voorstelling bij te wonen. Zet dan nu al zondagmiddag, 8 november, in je agenda en kom naar de uitmarkt ! Als het je leuk lijkt om langs te komen stuur dan een mailtje aan Else Rosenboom.

Image

ORGANISATOR

Organisator zijn van een groep is heel erg leuk en vergt niet veel tijd. Via het landelijk platform is al heel veel geregeld.

Zo is er een draaiboek op basis van ruim 10 jaar ervaring, kun je direct leuke voorstellingen kiezen en neem je bovendien deel aan een interessant cultureel platform.

Start nu ook je eigen theaterkamer en vorm net zoals alle andere theaterkamers een hechte groep met jouw vrienden, familie, buurt of kenissen. 

Daarnaast is er een jaarlijkse Uitmarkt waar jij al organisator alvast een aantal voorproefjes mag zien van het nieuwe seizoen!

Meestal wordt de organisatie van een Theater in de Kamer groep door twee mensen gedaan, maar je bepaalt zelf hoe je jouw groep samenstelt en vormgeeft.

Image

LID

Wil jij ook theater in je eigen woonkamer (of die van je vrienden en kennissen)? Dat kan! Als je lid wordt van theaterkamer.

Als lid  kom je drie keer per jaar samen met alle leden en organisatoren van de theaterkamer bij een van de leden thuis.

Theaterkamer zitten verspreid over heel Nederland. Maak een afspraak met Else Rosenboom en maak kennis met een theaterkamer bij jou in de buurt.

Geen theaterkamer in jouw omgeving? Dan kan je altijd zelf een groep vormen!

Image

ARTIEST

Heb je een mooie voorstelling die je graag eens in een intieme setting wilt spelen? In het seizoen 2019 zal het aantal  theaterkamers flink toenemen.

Het spelen in een woonkamer is een unieke ervaring, waarbij jij als artiest voor een groep van zo'n 50 leden speelt. 

Veel artiesten zijn je al voorgegaan, waaronder Nathalie Baartman, Yvonne van den Hurk, Gino Vanelli & Michiel Borstlap, Renee van Bavel, Alice Rientjes, Veronique Sodano, Theatergroep Plankgas, Herman in een bakje geitenkwark, en Maaike Martens.