• Zelf een Theater in de Kamer beginnen?

    Organisator zijn van een groep is heel erg leuk en vergt niet veel tijd. Via het landelijk platform is al heel veel geregeld. Zo is er een draaiboek op basis van ruim 10 jaar ervaring, kun je direct al leuke voorstellingen kiezen, krijg je een eigen pagina op de landelijke website en neem je deel aan een interessant cultureel platform. Deze community deelt ervaringen met elkaar over organisatie en voorstellingen en er is jaarlijks een landelijk evenement. Meestel wordt de organisatie van een Theater in de Kamer groep door twee mensen gedaan, maar je bepaalt zelf hoe je jouw groep samenstelt en vormgeeft.

  • Is Theater in de Kamer misschien iets voor jou?

    Wil jij ook theater in je eigen woonkamer (of die van je vrienden en kennissen)? Dat kan! Als je lid wordt van Theater in de Kamer. Dat kan in elke plaats in Nederland. De landelijke organisatie helpt mee opstarten. Kom naar een voorstelling in een Kamer om te kijken of het iets is voor jou! Maak een afspraak met Else Rosenboom , maak kennis met Theater in de Kamer en geniet van cabaret, muziek en toneel

  • Ben je artiest?

    Heb je een mooie voorstelling die je graag eens in een intieme setting wilt spelen? In het seizoen 2019 zal het aantal Theater in de Kamers flink toenemen. Veel artiesten zijn je al voorgegaan, waaronder Nathalie Baartman, Yvonne van den Hurk, Gino Vanelli & Michiel Borstlap, Renee van Bavel, Alice Rientjes, Veronique Sodano, Theatergroep Plankgas, Herman in een bakje geitenkwark, en Maaike Martens.