Apeldoorn

2016

In het nieuwe seizoen 2016 trapt Apeldoorn af met de voorstelling van theatergroep “Toetssteen” met de voorstelling “Als de Beren komen”. De organisatoren Hendrik en Maike maken er elke keer weer een feestje van !

2013

Het jaar 2013 ligt al weer een tijdje achter ons, we kijken met veel plezier terug op de voorstelling van Nathalie Baartman. In 2014 gaan we van start met de voorstelling van Arno van der Heijden – , deze vindt plaats op 6 maart met inloop vanaf 20.00 uur.

In Zó. staat Arno op een vrolijke manier stil bij de warmte en de waarde van échte vriendschap. Afgezet tegen een interactief decor van Social Media en verrassend herkenbare foto’s en anekdotes. Beelden en verhalen die Arno samen met fotograaf Pjotr Wiese in zijn zoektocht naar de plaatselijke specialiteit diezelfde dag nog verzameld heeft.

We hebben de wereld aan contacten. We surfen mee met elke trend. We skypen en hypen via satellieten, maar we kunnen niet meer aarden. Toch doet ook Arno eraan mee. Hij gooit zichzelf te grabbel, verkwanselt zijn privacy en vertwittert zijn leven. En steeds vaker vraagt hij zich af; hoe zat het ook alweer?
Ontvriend door verre virtuele vrienden en vervreemd van goede buren komt hij tijdens de voorstelling tot inkeer. En dankzij de intimiteit van een kleine theaterzaal, liederlijke verhalen en volle glazen verandert hij van verre buur in goede vriend.
Zó.
Zó zat het ook alweer.

Arno wordt muzikaal ondersteund door pianist Bas Mulder. Al vijftien jaar!

Verder wordt Zó. mede mogelijk gemaakt door:
Olga Wiese (schilderijen ‘Rijk der Kneuzen’)
Drogeworstuutgrunnen (sponsor)
Impresariaat Broek & Buuren (impresariaat voor theater en evenementen)
Patries van Iterson (zangpedagoge)
Jan Veldman (bijdrage liedteksten)

Iets voor jou?

Theater in de Kamer Apeldoorn organiseert drie keer per jaar cabaret, muziek en toneelvoorstellingen in een intieme setting in de huiskamer. Voor een all-in bedrag kun je lid worden van Theater in de Kamer.  Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee, geniet van de voorstelling en na afloop drink je samen een goed glas wijn. Je kunt dan natuurlijk ook napraten met de artiesten, je vrienden en buurtgenoten.

Op dit moment zit onze kamer hutje mutje vol en is het jammer genoeg niet mogelijk u aan te melden om lid te worden. Zo snel er weer ruimte is zal dit bekend worden gemaakt.

[youtube width=”480″ height=”270″]http://www.youtube.com/watch?v=IdLBv1DuyDE[/youtube]

 

Share this Project