Bussum

Afgelopen seizoen zijn we afgesloten op 11 oktober met de voorstelling van Jasper Kuijk. In  dit nieuwe seizoen zullen we op 7 maart 2014 starten met de voorstelling van Maria Goos -Doek.

Doek (Maria Goos)

Troost

Een verhelderend toneelstuk van Maria Goos over echt en onecht, in de kunst en in de liefde

De gevierde acteur Richard van Berkhoven en de ooit beroemde actrice Lies Oorthuizen repeteren een stuk dat ze 20 jaar geleden al eens samen speelden op de toneelschool. Zij wilde toen kiezen voor de musical. Hij hield haar tegen en samen schitterden ze jarenlang op het toneel. Totdat Lies samen met Wouter, gynaecoloog, naar Frankrijk vertrok. Of was het een vlucht? Lies was geen eerste keus om dit stuk te gaan spelen. Sterker nog: ze is Richards laatste redding. Al drie actrices werden door Richards perfectionisme, moeilijke karakter en, niet in de laatste plaats, drankzucht geknakt. Gevoelens van vroeger komen weer terug. Maar waar kiest Lies voor? Voor het echte of voor het onechte geluk? En wat is er eigenlijk echt of onecht?

DOEK was de theaterhit van 2011, geschreven door Maria Goos. Een hilarisch stuk, gespeeld door theatergroep Troost, dat een inkijkje geeft achter de schermen van het theater. Met als onderliggende vraag: Wat is echt en onecht op toneel, in de kunst en in de liefde?

Op 8 februari 2013 is het de beurt aan Jennifer Evenhuis om af te reizen naar het mooie Bussum, waar zei haar humoristische voorstelling ‘hoe moeilijk kan ‘t zijn’ zal opvoeren.

Het duo Lisa Loeb en Janneke Rinzema zullen hun voorstelling ‘Matroesjka’ komen spelen op 7 juni 2013, houdt ‘m vrij, want dit muzikale cabaret wilt u niet missen!

11 oktober 2013 wordt de dag van Jasper van Kuijk, dan zal hij zijn voorstelling ‘t kan nie op’ komen spelen in Bussum. Humor,  poëzie, muzikaliteit, ‘t kan niet op!

17 januari 2012 Wegens het verdrietige bericht van het overlijden van Theo van der Biessen, een van de organisatoren van Theater in de Kamer Bussum, gaat de voorstelling van 20 januari niet door.

Mathilde Santing gaf een prachtig akoestisch optreden op vrijdag 24 september bij Theater in de Kamer Bussum. Mathilde werd met haar “Sinatra’s tonic” begeleid door Maarten van der Grinten op gitaar, Paul Burner op bas en Marcus Olgers op de mooie vleugel van de gastvrouw. [intlink id=”354″ type=”nieuws”]lees meer >>[/intlink]

Theater in de Kamer Bussum op 16 juni van start
Dit keer was er in Bussum een eerste voorstelling bij de Theater in de Kamer groep van Lonneke Eltink en Theo van der Biessen. Veronique Sodono beet het spits af met haar cabaretvoorstelling “Made in Italy”. Na afloop van de voorstelling werd er wijn geproefd in de mooie tuin van Lonneke en Theo. >>bekijk de foto’s