Langbroek

In het nieuwe seizoen 2016 heeft Langbroek afgetrapt met de nieuwe voorstelling vanJasper van Kuijk. Ook de organisatoren zijn dit jaar anders… Hesje heeft na 6 jaar het stokje overgedragen aan Rick, Saskia, Maike & Anouk, Zij zijn met heel veel enthousiasme gestart. Theater in de Kamer Langbroek organiseert drie keer per jaar cabaret, muziek en toneelvoorstellingen in een intieme setting in de huiskamer. Voor een all-in bedrag kun je lid worden van Theater in de Kamer. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee, geniet van de voorstelling en na afloop drink je samen een goed glas wijn. Je kunt dan natuurlijk ook napraten met de artiesten, je vrienden en buurtgenoten.

Donderdag 13 maart is het zo ver:

De eerste voorstelling van het nieuwe seizoen (seizoen nummer 5!).
Hieronder vinden jullie de details over de avond.

Programma:
Ronald Snijders is de eerste gast in onze kamer. Ronald is absurdist en werd bekend door de televisieprogramma’s De Staat van Verwarring (VPRO, 2007) en RamBam (VARA, 2013), schreef Een Normaal Boek en Een Ander Boek, maakte het fictieve actualiteitenprogramma Binnenland 1 voor Radio 1 en is beheerder van de eerste website voor normale mensenwww.normalemensen.nl. Afgelopen zomer haalde hij de finaleronde van De Slimste Mens en in november verscheen De Alfabetweter, een boek vol neologismen van hem en Fedor van Eldijk. Ronald speelt voor ons een combinatie van oud en nieuw werk. Voor meer informatie:
http://pauwenwitteman.vara.nl/media/304281

 

December 2013 

12 december was Philip Walkate bij ons te gast met een eindejaarsconference.

 

Na onder andere theatergroep Troost, Alice Rientjes, Dorine Wiersma, Mathilde Santing en toneelgroep Echte vrienden BV te hebben ontvangen staan er nu alweer twee nieuwe shows gepland voor 2013.

Op 28 februari 2013 zal de voorstelling Cazalla opgevoerd worden in de kamer. Op 20 juni 2013 is het de beurt aan Lisa Loeb en Janneke Rinzema met hun voorstelling ‘Matroesjka’. Met dit ‘muzikale cabaret met een Russische ziel’ beloofd het weer een bijzondere avond te worden!

 

Hans Dorrestijn trad 23 september op in Langbroek. bekijk de foto’s >>>

Deze groep, opgericht door Hesje van der Meer en Nienke Spanauf, is 2011 prachtig van start gegaan met de voorstelling van Dorine Wiersma.IMG_2215.JPG

Wil je lid worden of meer informatie? Neem dan contact op via de contactgegevens in de rechter kolom.