Utrecht Oost

In het nieuwe seizoen 2016 trapt Utrecht af met de geweldige voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark.

Ook de organisatoren zijn dit jaar anders… Merel en Antoinette zijn met heel veel enthousiasme gestart.

Theater in de Kamer Utrecht Oost organiseert drie keer per jaar cabaret, muziek en toneelvoorstellingen in een intieme setting in de huiskamer. Voor een all-in bedrag kun je lid worden van Theater in de Kamer. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee, geniet van de voorstelling en na afloop drink je samen een goed glas wijn. Je kunt dan natuurlijk ook napraten met de artiesten, je vrienden en buurtgenoten. Op dit moment zit onze kamer hutje mutje vol en is het jammer genoeg niet mogelijk u aan te melden om lid te worden. Zo snel er weer ruimte is zal dit bekend worden gemaakt.

De laatste voorstelling was op 9 oktober 2013 van Alice Rientjes, het was een groot succes. In dit nieuwe seizoen trappen we af met de geweldige voorstelling Piepschuim.

Op Recept (lees voor gebruik de bijsluiter)

Piepschuim

Weg met de bittere pillen, wrange drankjes en enge injecties. Piepschuim is eindelijk op recept verkrijgbaar! Piepschuim loutert, herstelt, zuivert en ontsmet. Het kan in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt, heeft geen invloed op uw rijvaardigheid, is ongevaarlijk bij zwangerschappen en heeft geen vervelende bijwerkingen.

Op Recept is het derde theaterprogramma van de succesvolle muzikale cabaretgroep Piepschuim. Met muziek, theater en een gezonde dosis humor geeft Piepschuim zijn publiek nieuwe energie.

Piepschuim geneest zacht waar het kan, hard en doeltreffend waar dat moet. En daarbij loopt u ook nog eens de kans van uw eksterogen en aambeien af te komen!

Laat Piepschuim u genezen.

N.B.: Piepschuim is niet geschikt voor mensen met een allergie voor Piepschuim of één van zijn bestanddelen

Na de succesvolle voorstellingen van onder andere Mathilde Santing en de Andersons wordt er alweer druk geboekt voor 2013. Zo zal op 9 oktober 2013 Alice Rientjes haar voorstelling ‘Ik heb de wereld rode lopers beloofd’ komen spelen in de kamer. De andere voorstellingen van het seizoen, blijven nog even een verrassing!

Deze groep, opgericht door Corinne Tutein Nolthenius en Maria Camarasa, is begin 2011 van start gegaan met de voorstelling van LOS. Zie foto’s.

Wil je lid worden van Theater in de Kamer Utrecht Oost? Neem dan contact op met Petra Davids of María Camarasa.

 

Woensdag 8 juni is de volgende voorstelling. Het toneelstuk “DE Pastorie” gespeeld door Anna Nicolai van toneelgroep Plankgas.

Theater in de Kamer Utrecht Oost organiseert drie keer per jaar cabaret, muziek en toneelvoorstellingen in een intieme setting, wisselend bij één van haar leden thuis. Voor een all-in bedrag kun je lid worden van Theater in de Kamer Utrecht Oost. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee, geniet van de voorstelling en na afloop drink je samen een goed glas wijn. Je kunt dan natuurlijk ook napraten met de artiesten, je vrienden en buurtgenoten.

Share this Project