Stageplek?

Wij hebben op dit moment 3 stageplaatsen beschikbaar

  • Assistent theater manager

  • Online media /film /social media / app / enz. maker

  • Communicatie medewerker

WIE ZIJN WIJ?

Theater in de Kamer is een non profit activiteit van Art Connected en wij hebben een grote passie voor alle vormen van theater. Als het maar geschikt is voor een intieme huiskamer-setting. Steeds meer professionele artiesten (zowel aanstormend talent als ervaren) zoeken ook een podium in de huiskamer. Soms voor try-outs, soms voor een hele tour. Daarnaast is er steeds meer publiek dat wil lid worden van een lokale Theater in de Kamer groep. Om de voorstellingen én om het sociale en kleinschalige karakter in hun eigen buurt of wijk. Tijdens je stage ga jij ons dus helpen om nieuwe artiesten en voorstellingen te selecteren. Artiesten te begeleiden. Nieuwe kamers te helpen opstarten. Publiciteit maken, social media, de website onderhouden en vooral heel veel filmpjes maken! Zodat Theater in de Kamer ook verder zal groeien!

Andere belangrijke activiteiten bij Art Connected zijn Talmon | online storytelling en MaCLOUD Gallery.Wij werken allemaal samen in een prachtige, door Dudok ontworpen, fietsenkelder in Bilthoven. In deze creatieve broedplaats werken alle disciplines samen in één ruimte: een kleine vaste kern van ongeveer 8 gedreven  mensen, specialisten op het gebied van theater, film, animatie, design, beeldende kunst, marketing/communicatie en projectmanagement met daar omheen een hechte club top freelancers en vrijwilligers. Dit levert een prachtige uitwisseling van creativiteit, ideeën en activiteiten op.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

Als stagiair draai je volledig mee bij Theater in de Kamer en werk je alleen of met anderen aan uiteenlopende opdrachten. Dit onder supervisie van ervaren collega’s.Wij denken niet in hokjes en weten dus dat creatieven veelzijdig zijn. Daarom kun je reageren als je denkt geschikt te zijn om één van bovenstaande, of een combinatie van, jobs in te vullen.

Je bent een creatieve geest, die eigen ideeën kan ontwikkelen; Je kunt zelfstandig werken; Je denkt in creatieve oplossingen en hebt ervaring op je vakgebied: theatermaker, organisator, ; Je hebt goede communicatieve vaardigheden; Je kunt werken met strakke deadlines, je bent flexibel, stressbestendig en altijd nauwkeurig. Geen 9-5 mentaliteit, je houdt van aanpakken en je hebt gevoel voor humor; Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden. Je kunt ook reageren als je een afstudeeropdracht wilt maken.

ACHTERGROND/OPLEIDING?

Minimaal HBO-opleiding/-niveau aan bijvoorbeeld Hogeschool voor de Kunsten (HKU theater management, kunst en media management, film/media/interactief/design), CMD, Grafische Vormgeving, AV of BMT of een grafische school. School voor journalistiek, communicatie en marketing. Natuurlijk ben je bekend met Adobe Creative Suite (After Effects, Première, Photoshop en Illustrator) of Final Cut Pro als je middelen wilt gaan maken.

WAT BIEDEN WIJ?

Inspirerende werkomgeving met veel variatie aan opdrachten in multidisciplinaire omgeving; volop kansen en uitdagingen om jezelf verder te ontplooien ; werken in een klein gedreven team met veel verschillende specialisten; stagevergoeding in overleg; soms uitzicht op een dienstverband bij één van de activiteiten binnen Art Connected.

INTERESSE?

Stuur een motivatiebrief met je CV/portfolio naar else@theaterindekamer.nl