Hier dooft niets

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét bijzondere gast.

Wat hebben Jan Terlouw, Hanneke Groenteman, Nouchka van Brakel, Sjoerd Kuyper, Maartje van Weegen, Freek de Jonge, Hakim Traïdia en Gerda Havertong met elkaar gemeen? Allemaal stonden ze in de voorstelling ’Hier Dooft Niets’ van de Andersons en deelden ze hun verwondering en wijsheden. Dit theaterconcert doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een  hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Genre
Muziek.

Cast
De Andersons:
– Anna Ågren;
– Roel Dullaart;
– Thomas Bollen.

Creatives
– Tekst: Anna Ågren, Roel Dullaart en Roxanne Hellevoort.
– Muziek: Roel Dullaart en Mirek Walton.
– Klankbord: Karina Kroft en Fieke Opdam.
– Productie: Anna Ågren.

Overig
De Andersons – Het muzikale trio De Andersons, bestaande uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’) en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.