INKT

INKT brengt je het nieuwe Nederlandse levenslied in grote bezetting. De tienkoppige band speelt romantische theaterliedjes over het leven en de liefde die gelijk bij je naar binnen kruipen. Van up- tempo folknummers tot melancholische arrangementen. Pop en jazz gemixt in een symfonisch jasje. Indie-klassiek. Ze zijn moeilijk onder één noemer te vangen en dat is precies hun kracht.

Begin 2018 dook INKT de grote studio van Kytopia in. Daar namen ze hun gelijknamige debuutalbum in slechts twee dagen integraal live op. Een muzikale meesterproef die getuigt van grote durf, vakmanschap en een compromisloos verlangen naar pure muziekbeleving. Op 1 juni presenteerden ze hun debuutalbum INKT in een uitverkocht Cloud Nine in TivoliVredenburg.

Met de band als munitie probeert INKT zichzelf te ontleden. Ongeketend door kaders zijn ze op zoek naar echte emoties en halen inspiratie uit de kleine dingen, elkaar en het leven. “We proberen een manier te vinden om ons leven te begrijpen. Dat doen we door te zingen, te klagen, te schreeuwen, te ontroeren en te verblijden.”

Genre
Muziek

Spel
– Danna Paternotte;
– Geerten Feller;
– Dionne Nijsten;
– Anneke Romeijn;
– Jenny Thorissen;
– Peter Keijsers;
– Rita Kárpáti;
– George Hadow;
– Ward Reijmerink;
– Frederike Palmen.

Overig
– Trailer albumpresentatie: http://bit.ly/TrailerINKT
– Het debuutalbum: https://soundcloud.com/wijzijninkt/sets/inkt 

INKT bij Theater in de Kamer
INKT speelt, afhankelijk van de locatie, ook in een kleinere en intieme akoestische bezetting. Voor Theater in de Kamer zouden we onze voorstelling met zang, gitaar en strijkers spelen. Dat is een perfecte bezetting voor de huiskamer.