RJ Solo

Wat is leuker dan iemand die met veel plezier op het podium staat, jouw verzoeknummer* uit z’n uitgebreide repertoire speelt, zo nu en dan jou of iemand anders uit het publiek een ruk aan het SUPER SONG WHEEL laat geven om met z’n allen te kijken wat het volgende nummer zou kunnen worden..?

Dat is nu precies wat Robert Jan Stips ook dacht en bij ons in het theater komt doen: een spontaan muziek event waarbij van alles aan bod komt uit zijn inmiddels roemruchte muziekleven – via oa Supersister, Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister, Freek de Jonge en NITS  –  hij speelt, zingt en vertelt aan de piano of vleugel, met cross-overs naar klassiek, solowerk, heel verrassende covers en… altijd klaar voor interactie met het publiek. Dus niet alweer een stijfgeregisseerd programma, waarmee hij een ‘seizoen mee langs de theaters gaat’, dit is elke middag of avond anders…

Met één van Nederlands meest door de wol geverfde popmuzikanten is het eventuele ijs al snel gebroken en de tijd al gauw te kort!

Cast
Robert Jan Stips.

*Overig: belangrijk!
Verzoeknummers kunnen t/m de dag tevoren worden ingestuurd naar else@theaterindekamer.nl Er geldt één spelregel : het nummer moet ooit door RJ (mee)-gespeeld, -opgenomen of –geschreven zijn. Alvast een paar suggesties voor verzoeken:
– SUPERSISTER : She Was Naked, Radio.
– GOLDEN EARRING : (speciale versie van) Radar Love, Kill me Ce Soir.
– SWEET d’BUSTER : Smash the Mirror, No More Cricket, Still Believe.
– GRUPPO SPORTIVO (producer) : Hey Girl.
– FREEK de JONGE en STIPS : Leven na de Dood.
– NITS : Nescio, (speciale versie van) In the Dutch Mountains.