Meisjes

In ‘Meisjes’ gaat kleinkunsttrio Rouxlala een langgekoesterde droom verwezenlijken: doorbreken! Met de strijkplank als springplank en de aanzuigende werking van de gootsteenontstopper, ontworstelen ze zich aan het thuisfront en banen ze zich een weg naar de top!

Maar zit de wereld wel te wachten op “meisjes” van 40 jaar en ouder? Zijn de doorbraak-criteria nog wel te halen? Haast u naar een optreden, voordat het te laat is!

Mieke Rous, Tynke Luske en Daan Kien brengen muziek van eigen, ambachtelijk makelij. De stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Van groot en klein menselijk leed weet Rouxlala een waar feest te maken.

Genre
Muziek

Cast
Rouxlala, bestaande uit … 
– Mieke Rous;
– Daan Kien;
– Tynke Luske.

Overig
Al eerder maakten de dames fans onder kleinkunst- en folkminnend publiek in de formatie Mama Roux, waarvan de cd’s ‘Schoone Schijn’ en ‘Mest & Mist’ verschenen. De befaamde driestemmigheid is gebleven en meer centraal komen te staan nu de dames hun eigen, subtiele begeleiding spelen op gitaar, accordeon en allerlei apparaten.

De cd ‘Meisjes’ is in maart 2018 verschenen bij Silvox.