U bevindt zich hier?

Muzikaal cabaret

Nieuwe liedjes en oude verhalen. Of andersom.
Toen er nog niet in elk dorp een rotonde lag.
Een verfrissende kijk op úw “plaatsnaam”. Want de rest van de wereld draait wel door, daarvan vernemen we al genoeg op radio, televisie en in de kranten. Arno en u bevinden zich hier en nu!
En ook hier komt een rotonde. Of nog één. Wedden? Het is overal hetzelfde oude liedje.
Maar met een nieuw verhaal.
Of andersom.

In U bevindt zich hier speelt “plaatsnaam” nadrukkelijk een hoofdrol. Overdag trekt Arno erop uit om foto’s en filmpjes te maken. Dat maakt U bevindt zich hier tot een feest der herkenning!

Muzikale ondersteuning: pianist Bas Mulder
(Live) fotografie: Pjotr Wiese
www.arnovanderheyden.nl

“Van der Heyden blijft een theatermaker, de man van de liedjes die zich ongeremd overgeeft aan zijn passie en in staat is het publiek mee te nemen op de golfslag van het programma.”

“Natuurlijk is Arno van der Heyden onvermijdelijk de romanticus die hij altijd is geweest. Een cabaretier met de Franse inslag in zijn stem, en als het moet een viool, de gitaar of zingende zaag bij de hand. Vooral een chansonnier dus, die als een middeleeuwse troubadour vol weemoed verhaalt van zijn reizen.”

“Op de dag van het optreden kammen ze uitgebreid het dorp uit en maken ze opnamen die bijdragen tot de sfeer die de avond bepaalt. Bovendien (en dat is maatgevend) geven ze het optreden iets mee van exclusiviteit, de routineuze klus voorbij. Want in zijn conference komt het allemaal een keer voorbij. Knap.”

Jacques d’Ancona, Dagblad van het Noorden, september 2013